Ekspedīcija LTV7

Vispār mēs TV skatāmies ārkārtīgi reti, taču šo raidījumu nevarējām palaist garām – bijām pat speciāli mobilajos uzlikuši atgādinājumu. Vakar LTV7 sāka rādīt jaunu piedzīvojumu ekspedīcijas ciklu “1000 jūdzes Indijā”.

Projekta formāts paredz, ka ceļotāji – četri sabiedrībā pazīstami cilvēki – kādā attālā pasaules nostūrī pa iepriekš izstrādātu maršrutu speciāli aprīkotās apvidus automašīnās veic vairāk nekā 2000 kilometru garu ceļu. Taču šoreiz esot notikusi aizķeršanās ar sponsorēto auto nogādāšanu uz Indiju (tās aizturētas Pakistānā?), tādēļ puišiem nācies savu ekspedīciju mazliet pārplānot un ceļu no Indijas pilsētas Čenajas līdz tālākajam valsts dienvidu punktam, kas atrodas gandrīz pie ekvatora, mērot ar vietējā transporta palīdzību.

Šis ir jau ceturtais raidījumu cikls, pirms tam dalībnieki esot pat devušies ekspedīcijā aiz Polārā loka, taču mēs iepriekšējo braucienu raidījumus diemžēl neesam redzējuši. Jāsaka, pēc pirmās sērijas noskatīšanās bijām patīkami pārsteigti par galaprodukta kvalitāti – labs operatora darbs un vērtīgas ceļotāju atziņas. Protams, lielākā raidījuma vērtība noteikti ir safilmētie krāšņie skati. Indiešu sievietes spilgtajos sari, krāsainās veļas mazgāšana netīrajos kanālu ūdeņos, galvu reibinošie saullēkti un noslēpumainie tempļi – jā, arī Ekspotīcijai turp noteikti ir jāaizbrauc!

Dalībnieku kontingents arīdzan sanācis diezgan interesants – talantu šova zvaigzne Dons, plašu popularitāti ieguvušais Gustavo, radio SWH balss Egons Reiters un komiķis Jānis Skutelis. Jau pirmajās dienās puiši kultūršoka iespaidā sarunājuši kamerā daudz filozofisku monologu – gan par relatīvo brīvības sajūtu, gan par bēgšanu no sistēmas. Dons tajā visā iegājis tik dziļi, ka pēc šova, kad pārējie dalībnieki atgriezušies Latvijā, nolēmis uzkavēties Indijā vēl kādu brīdi.

Iesakām arī jums – kanālā LTV7 sestdienās, plkst. 21.30. Vienīgais trūkums – sērijas ilgums (pusstunda). Mums bija krietni par īsu! Mazliet plašāks ieskaits – īsā videoklipā un ekspedīcijas fotogalerijā.

Iesaki citiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • draugiem.lv
Tēmas: TV

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.