Pastkartes no telefona

Starp vakardienas “Apple” iPhone jaunumiem daudziem nepamanīta paslīdējusi garām programma Cards jeb pastkartes. Ar tās palīdzību iPhone īpašnieki pa tiešo no telefona varēs nosūtīt īstu, tas ir, papīra pastkarti uz jebkuru vietu pasaulē, izmantojot kādu no paša uzņemtām fotogrāfijām.

Radus un draugus jau esam pieradinājuši pie tā, ka no saviem ceļojumiem suvenīru vietā tiem nosūtām pastkartes. Garāku braucienu laikā vecāki gan joko, ka pastkartes vietā labāk būtu atsūtīt savu fotogrāfiju, lai viņi neazmirstu, kā mēs izskatāmies… Protams, ar e-pasta starpniecību tas ir ļoti vienkārši izdarāms, tomēr ekrānā redzamā fotogrāfija nespēj pārspēt drukāto. It īpaši tas attiecas uz omēm, kas fotogrāfijas izvieto uz plauktiņa un regulāri tās apskata.

Lai arī šādi sūtīta kartiņa nav tik personiska kā ar paša roku rakstītā, tomēr iepsējams, ka kādā no saviem nākamajiem ceļojumiem arī mēs izmantosim iespēju draugiem un radiem nosūtīt pastkarti ar kādu braucienā uzņemtu fotogrāfiju, piemēram, šādu no mūsu nesenā Itālijas brauciena:

Iesaki citiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • draugiem.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.