“Aklie” lidojumi

Tikko uzzinājām, ka vācu lidsabiedrība “Condor” piedāvā iespēju par nepilniem 300 eiro iegādāties aviobiļetes lidojumiem no Frankfurtes uz tādiem eksotiskiem galamērķiem kā, piemēram, Dominikānas Republika, Seišelu salas un Kenija. Vienīgais pārsteigums – tas, uz kuru no desmit iespējamajiem galamērķiem ir iegādāta biļete, pircējam tiek atklāts jau pēc rezervācijas veikšanas!

“Condor” savu akciju nodēvējis par Joker Flights un tās būtība ir ļoti vienkārša. Ceļot gribētājiem vien jāizvēlas vēlamie lidojumu datumi ar nosacījumu, ka izlidošanas datums ir ne vēlāk kā šā gada 1.oktobrī, bet atgriešanās – ne vēlāk kā 15.oktobrī. Kopējā lidojuma cena, ieskaitot nodokļus, ir fiksēta 298 eiro apmērā. Ja ir vēlme, par papildu 19 eiro samaksu (par katru pasažieri) no loterijas iespējams izslēgt kādu no piedāvātajiem galamērķiem (šādi potenciālo galamērķu skaitu maksimāli iespējams samazināt līdz diviem). Pēc apmaksas veikšanas pircējam tiek atklāts, uz kuru no šīm kūrortpilsētām ir rezervēts lidojums:

Latīņamerika
Kankūna (Meksika)
Porlamara (Margaritas sala, Venecuēla)
Puertoplata vai Puntakana (Dominikānas Republika)
Salvadora (Brazīlija)
Varadero (Kuba)

Indijas okeāns
Male (Maldīvu salas)
Maurīcijas sala
Seišelu salas

Āfrika
Mombasa (Kenija)

Tā kā aviokompānija uz šīm vietām lidojumus veic konkrētās nedēļas dienās, izvēloties atbilstošus lidojumu datumus, ir iespējams palielināt savas izredzes iegūt biļetes uz kādu konkrētu pilsētu. Šobrīd “Condor” lidojumu saraksts ir šāds:

  • Pirmdienās – uz un no Porlamaras, uz un no Puntakanas, no Mombasas
  • Otrdienās – uz un no Kankūnas, uz un no Puertoplatas, uz un no Puntakanas, uz un no Varadero, uz Mombasu
  • Trešdienās – uz un no Salvadoras, uz Mali, uz Maurīcijas salu, no Mombasas
  • Ceturtdienās – uz un no Kankūnas, uz un no Puntakanas, uz un no Varadero, no Males, no Maurīcijas salas
  • Piektdienās – uz un no Porlamaras, uz un no Puertoplatas, uz Seišelu salām, uz Mombasu
  • Sestdienās – uz un no Kankūnas, uz un no Puntakanas, uz Mali, uz Maurīcijas salu, no Seišelu salām, no Mombasas
  • Svētdienās – uz un no Puntakanas, uz un no Salvadoras, uz un no Varadero, no Males, no Maurīcijas salas, uz Mombasu

Var arī izpētīt biļešu cenas un vietu pieejamību izvēlētajos datumos un virzienos, izmantojot parasto “Condor” lidojumu meklētāju. Ja biļešu cena ir ļoti augsta vai vietas vispār nav pieejamas, tad varbūtība iegūt savā īpašumā biļeti uz šo galamērķi ir visai zema. Un otrādi – ja biļetes ir pieejamas par salīdzinoši zemu cenu, tad varat jau lēnām kravāt somas! Piedāvājums patiesi ļoti vilinošs, jo 300 eiro par lidojumu uz tādām vietām kā, piemēram, Seišelu vai Maldīvu salas ir ļoti maz. Protams, tie ir kūrorti, taču neviens nekad nav liedzis atstāt vārtīšanos saulē citu atpūtnieku ziņā, bet pašiem doties piedzīvojumu meklējumos.

Vēl tikai jāpiebilst, ka “Condor” lidojumus veic no Frankfurtes starptautiskās lidostas. Lētus lidojumus no Rīgas uz Frankfurti piedāvā vecais labais “Ryanair“, taču jārēķinās ar to, ka šie lidojumi tiek veikti uz Hānas lidostu, kas atrodas 120 km attālumā no Frankfurtes. Ātra izpēte internetā gan liecina, ka no Hānas lidostas vajadzētu būt tiešajiem autobusu reisiem uz Frankfurtes lidostu. Aptuvenās lidojumu Rīga-Frankfurte-Rīga izmaksas vienam cilvēkam vidēji varētu būt ap 50 latiem (ieskaitot nodokļus, administrācijas maksu un vienu bagāžā nododamu somu).

Ceram, ka spējām kādu iedvesmot atvaļinājuma plānošanai! Mums pašiem arī, protams, mazliet “niez nagi”…

Iesaki citiem:
  • Twitter
  • Facebook
  • draugiem.lv
Tēmas: aviobiļetes

8 komentāri: ““Aklie” lidojumi

  1. Turists

    Es jau pirms 3 menešiem ilgi “berzējos” gar iepriekšējajiem Joker piedāvājumiem, bet tā arī nesadūšojos. Šoreiz neder datumi, jācer uz pavasari.. ;)

  2. Ilze

    paldies par info, izlasīju šo rakstu jau augustā, bet tad nevarēju saņemties. Taču, sekojot līdzi Condor mājaslapai, redzēju, ka tiek likti arvien jauni lidojumi – nezinu, vai šī ir pastāvīga akcija, vai kaut kad beigsies.
    Katrā ziņā, tagad, sagaidot piemērotus datumus, izmēģināju laimi. Daži galamērķi gan ir mainījušies, un arī lidojumu saraksts mainījies, bet pēc augstākminētajiem principiem (t.i. skatoties konkrētajā dienā paredzētos lidojumus un salīdzinot lidojumu meklētājā cenas uz dažādiem galamērķiem), pareizi noprognozēju, ka mūs “aizsūtīs” uz Dominikānu. Atviegloti nopūtāmies arī, ka, pērkot ceļojumu 2 cilvēkiem uzreiz, mūs tomēr aizsūta uz vienu un to pašu galamērķi :D :D.
    arī R-Ainārs uz Hānu novembrī lēts, ar visām somām kopā abos virzienos sanāca 60 Ls.

  3. Ekspotīcija Post author

    Super! Liels prieks, ka kāds mūsu sniegto informāciju tiešām arī izmantojis! Mums izskatās, ka tā varētu būt ja ne pastāvīga, tad vismaz regulāra akcija. Lai skaists ceļojums!

  4. inga

    Mani arī šis piedāvājums ir ieinteresējis jau labu laiku, tikai pagaidām doma ir par tuvajiem lidojumiem, kas maksā 49eiro vienā virzienā.Tā kā plānoju ceļojumā ņemt līdzi arī bērnu, tad gribētos zināt, vai viesnīca un ēdināšana ir iekļauta cenā?Vai šī cena ir atkarīga no izvēlēto dienu skaita?Varbūt kādam ir pieredze!!!Paldies!

  5. Ekspotīcija Post author

    Inga, šis piedāvājums attiecas tikai uz aviobiļetēm, par viesnīcas izvēli un ēdināšanas izmaksām jāparūpējas pašam. Līdz ar to aviobiļetes cena nav atkarīga no izvēlētā ceļojuma ilguma un tuvajiem galamērķiem ir 49 eiro vienā virzienā (izlidošana no Frankfurtes un lidojums no Rīgas uz Frankfurti jāiegādājas atsevišķi).

  6. Pingback: making dreams « après

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.